PDF Maleksia balaclavalue

99kr

Kategori:

Beskrivelse

Dette er et symønster på balaclavalue i PDF-format. Mønsteret er utviklet over lang tid, for å få luer som holder seg godt på plass over ørene, når barnet leker eller vrir seg i søvn i vogna.

Balaclavaluen sys i to lag stoff, og du trenger å kunne sy med elastisk søm for å sy den (på overlock eller vanlig symaskin). Dette er en fornyet utgave, som kom i 2020, hvor balaclavaluene er justert litt større og det fins en fins en alternativ halsløsning for den største størrelsen, som går lengre ned på bryst/rygg. (For barn under ca 5 år, er det tilstrekkelig lengde på luens hals til å dekke godt uten denne forlengelsen, da barna ikke har fått så lang hals ennå).

Du mottar tre filer. Den ene filen er en sybeskrivelse med bilder på norsk, den andre er sybeskrivelse på engelsk, og den tredje filen er selve mønsteret. Mønsteret skrives ut på 2 A4-ark, som tapes sammen.

Mønsteret er i 5 størrelser; 40-44cm (ca 3-6mnd), 44-46cm (ca 6-9mnd), 48-50cm (ca 9-18mnd), 50-52cm (ca 1-3år) og 52-54cm (ca 2-8år).

Ønsker du å se video av at lua sys, kan du se det her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PDF Maleksia balaclavalue”